Γυναικείο: Ιωνικός ΝΦ – Προμηθέας Χαλανδρίου (Κύπελλο ΕΣΚΑ) : 54-49

By

on

Σε ένα καταπληκτικό αγώνα, διαφήμιση του αθλήματος , που κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό , η ομάδα του Ιωνικού επικράτησε του Προμηθέα Χαλανδρίου με 54-49 στον ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΣΚΑ, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα της ‘Αμιλλας Περιστερίου.

Το παιχνίδι είχε πολύ πάθος και δυνατές μονομαχίες και από τις δύο πλευρές. Η ομάδα του Ιωνικού μπήκε στον αγώνα πιο δυνατά και με συνετές επιλογές στην επίθεση κατάφερε να διατηρεί μικρό προβάδισμα στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ και οι εύστοχες ατομικές προσπάθειες από την πλευρά του Ιωνικού, έδωσαν μεγαλύτερη διαφορά σκορ που έφτασε μέχρι και διψήφιο νούμερο. Τα κορίτσια του Προμηθέα, δείχνοντας πείσμα και απαράμιλλη μαχητικότητα δεν τα παράτησαν και με μια εντυπωσιακή προσπάθεια έκαναν το come back φτάνοντας σε απόσταση αναπνοής 2 πόντων, μόλις 1μιση λεπτό πριν την λήξη του αγώνα.

Στο τελευταίο λεπτό το παιχνίδι κρίθηκε από τις εύστοχες ελεύθερες βολές και τα επιθετικά ριμπάουντ της ομάδας του Ιωνικού σε κρίσιμες φάσεις που διαμόρφωσαν και το τελικό σκορ.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας στο πρωτάθλημα Α’ ΕΣΚΑ Γυναικών που ξεκινά σύντομα.