Δελτία Τύπου

Τουρνουά Μπάσκετ Ακαδημιών ΓΣ Προμηθέα Χαλανδρίου

By

on

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθη το Τουρνουά Μπάσκετ Ακαδημιών του Γ.Σ Προμηθέα Χαλανδρίου το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 στο γήπεδο μπάσκετ του Αθλητικού Κέντρου «Μάρκος Παπαδάκης» , με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Χαλανδρίου.

Στο Τουρνουά μπάσκετ διαγωνίστηκαν αθλητές & αθλήτριες από όλα τα τμήματα των ακαδημιών του Συλλόγου , που όλοι μαζί με ενθουσιασμό και ενέργεια έδωσαν έναν ξεχωριστό τόνο στην εκδήλωση.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ως επίτιμος καλεσμένος του Συλλόγου, ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής και νυν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου , κ. Δήμος Ντικούδης, ο οποίος τιμήθηκε για την πολύχρονη προσφορά του στον αθλητισμό και το Ελληνικό Μπάσκετ.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές/αθλήτριες των ακαδημιών μας που είναι οι «νικητές» της εκδήλωσης και στους προπονητές του Συλλόγου μας  ‘Ολγα Σκαρογιάννη, Γιάννη Αβραμίδη, Ηλία Ζήκα, Νίκο Γαλάνη και Καρολίνα Παπακωνσταντίνου για την υποστήριξη και καθοδήγησή τους.

ΓΣ Προμηθέας Χαλανδρίου